Bet365 online fogadóirodák

Mark Sampson úgy véli, hogy Nagy-Britannia újabb olimpiai aranyat adott volna a látványos fogásukhoz, ha a női labdarúgó-válogatott elkerülte a politikai útját a Rio felé vezető úton.

Az angol menedzser vezette csapata ünnepelt bronzérem a világbajnokságon tavaly nyáron.A siker elég lett volna ahhoz, hogy bármely más nemzetet olimpiai nyereményt Bet365 online fogadóirodák szerezzen, de Anglia, Wales, Skócia és Észak-Írország labdarúgó szövetségei továbbra is megosztottak a férfiak vagy nők brit csapatai jóváhagyásának kérdésében. az egyes nemzeti oldalak függetlensége veszélybe kerülhet, ami azt jelentette, hogy csak az angol FA arra késztette, hogy Nagy-Britannia képviselje Brazíliában, amikor mind a négy megegyezésre volt szükség. p>

Még a világbajnokság sikere előtt Kanadában Sampson játékosai Bet365 tudták, hogy olimpiai sorsuk lezárt.Steph Houghton, Anglia kapitánya azt mondta, hogy a lionesszek és a többi lionesszek „nagyon csalódottak” maradnak a játékokban, mivel 2012-ben Londonban játszottak.

Sampson azt mondta: „Nincs sok ember a bolygón, aki az olimpiaiok, és ez a játékoscsoport megszerzi a jogot, hogy olimpiahoz menjen, és versenyezzen és képviselje magát és országát, családját és barátait, de elvették tőlük.

„Szerintem a leginkább frusztráló dolog az, hogy nemcsak nem Bet365 kapták meg az olimpiánkat, hanem néztem a versenyt, és azt hiszem, ez a csapat nyerte volna az aranyérmet. ”

Svédország, az a csapat, aki hálásan elfogadta Nagy Nagy-Britanniában, az olimpiai döntőben, a Maracanã-ban játszott Németországban, az Anglia oldalán, a World Cup harmadik helyszínén.Sampson a héten egy napsütötte St George’s Park edzőtáborban helyezte el játékosait. A következő nyáron az euró 2017-ben lesz a következő nagy pillanat a nyilvánosság előtt.

Az olimpia elkerülhetetlen, hiszen Houghton megcsodálta a Bet365 kerékpárosok, Jason Kenny és Laura Trott „hihetetlen” előadásait a Rio Velodromban.

Sampson elmondta az olimpiai visszaesésről: „Mindig visszanézni fognak, és arra gondolnak, hogy mi lehetett volna. Nagyszerű lett volna, ha egy versenyt megtapasztalhatnánk, de a kezünkből kivették.A játékosok mindent megtesznek a buborékjukban, mindent megtesznek, és a következő nyáron megyünk, és nagyon keményen dolgozunk, hogy még néhány fiatal lány gondolkodjanak a futballról, mint a kerékpározásról vagy a kenuzásról vagy az evezésről.

Megkérdezte, hogy a csapat GB-pozíciója megváltozhat-e, Sampson Bet365 őrzött optimizmust fejtett ki, noha azt mondta, hogy az ilyen tárgyalások „így vannak, mint a fizetési fokozatom felett”. Hozzátette: „Nagyon keményen dolgoztak, így remélhetőleg valami történhet, hogy ha ismételten jogosultak lennénk, a GB lehetőséget kapna a női labdarúgásban való részvételre.”

A hazai nemzetek „A brit férfiak és női csapatok négy évvel ezelőtti kollektív megállapodása egyszerinek bizonyulhat.

Houghton három gólt szerzett 2012-ben Londonban, mielőtt Nagy-Britannia nagyrészt angol játékosokból állt volna negyed végső kijárat Kanada kezében.Kedden este a 28 éves és Anglia csapattársai figyelte a televíziót, amint Svédország kiütötte Brazíliát a büntetésekért. – mondta Houghton. „És nehéz, és ez csalódás, de ugyanakkor ez az, ami az, és Bet365 nincs értelme panaszkodni, hogy nem lehetünk ott. Arról van szó, hogy az energiánk felhasználásával panaszkodhatnánk, bejuthatnánk az euróba, és remélhetőleg ott lesz egy nagy versenyünk. lenni az olimpiai játékokban, mert úgy gondolom, hogy ott mentünk, és tényleg nagyon jól sikerült. ”