At han er kjent, er bra

“At han er kjent, er bra. Vi vet hvor han kommer fra og hans penger. Han har et rykte, og skitne gjerninger vil slå henne, sier Simon Colebrook, leder av Pompe-fansens tillit.

Eisner ble tiltrukket av det faktum at “Portsmouth” forteller en interessant historie. Her kan du bygge noe, trekk det fra bunnen. Dette er en historie som er kjent for sportsfilmfansere – den lille blir større, yttersjefen lykkes.

Og Eisner viet seg helt til dette prosjektet. Hans engasjement selv sier det han sier, den amerikanske sportsterminologi er forskjellig fra den britiske, men han nøye sletter alle tegn på “Americanist” og sier hvordan det er akseptert her.

Han stormet å utforske byen i seg selv er ikke mindre enn kommandoen i sin tale hopper Navy omtale, han vet at det er en ny hangarskipet HMS Queen Elizabeth, og hva en stor universitet her. Colebrook bemerket at Eisner var glad for å svare på fansens e-post. Amerikanen begynte seriøst å lese, studerte både fotballhistorie og Charles Dickens arbeid. Nå reflekterer han om rebranding: Teamets nåværende våpenskjold kopierer bare byen og kan ikke være et varemerke.

Så langt har fansen ingen grunn til å angre på sin beslutning. Mark Kathleen, administrerende direktør for tilliten til fansen, beholdt hans innlegg. “Det er for tidlig å si, men selv kompetansenivået er helt annerledes.”

Ex-gendir Disney returnerer “Portsmouth” fra bunnen. Han har en plan. Foto: Sky Sports

Mye avhenger av hva Eisner vil gjøre med “Fratton Park” – en kult men avtagende stadion. I desember ble den berømte arkitekten Robert A. Stern invitert til kampen for å reflektere over et mulig nytt utseende. “Så han vil skrive seg inn i historien,” sa Colebrook.