Den mest erfarne spanske siden har aldri blitt kalt

Det er et smertelig kjent uttrykk for alle aldre av kjærlighet. Hvis du overfører det til fotball og går til spillerne som fortsatt spiller i de store femmesterskapene, kan du innse at følgende kan brukes på sport nummer 1 – “fotball har alle aldre”.

10. Bruno SALTOR (Spania, 10/01/1980, 38 år)

Den mest erfarne spanske siden har aldri blitt kalt under bannerne til selv ungdomsholdet hans, men han fant seg i den engelske “Brighton”, der han har spilt siden 2012. Saltor, som har en vekst på 180 centimeter, bokstavelig talt “svevet” over fortauet i Championship i 5 påfølgende årstider, brukte minst 30 kamper i den andre echelonen av engelsk fotball. I den nåværende sesongen blir Saltor plaget av ulike skader, enten tilbake eller hamstring, med det resultat at spanjeren brukte bare fem kamper i Premier League, men klarte å gi en assistanse i kampen mot Wolverhampton.

9. Artur BORUTS (Polen, 20. februar 1980, 38 år)

Den polske målvakten, som for tiden sitter opp buksene sine på Bournemouth-benken, har laget et navn for seg selv i den skotske keltiske leiren. Arthur, som har et voldsomt temperament, forsvarte også fargene til Fiorentina og Southampton, men det var med kelterne at polen viste seg for hele verden at han var en mestermålvakter.

Nekter å pensjonere seg. Topp 10 eldste fotballspillere i EM

Som en del av landslaget i Polen kom Arthur til de to europeiske og mundialmesterskapene i 2006, men han var ikke i søknaden på EM i 2012, som fant sted på sitt hjemland Boruts. For 11 år siden reddet Boruts den polske familien fra å bli angrepet av hooligans i Glasgow, og for noen år siden opplyste vifesektoren av den legendariske Legia sammen med voldsomme fans av denne klubben. Denne sesongen Boruts har aldri spilt i Premier League, etter å ha blitt 12 kamper på benken.