Denne sesongens målvakt Werder savner lagelisten fra Bremen

En miniatyr midtbanespiller, hvis høyde når 167 centimeter, er en svært erfaren fotballspiller. Balmont startet en voksen karriere i Lyon, en elev som han er, men han klarte å gi et navn til seg selv i Lille, de farger som franskmannen forsvarte i 8 år. Nå spiller Floran, som er spottet av lagkamerater over antropometriske dataene, som spiller for Dijon. Nåværende år er ikke altfor vellykket for veteranen – 4 kamper denne sesongen Balmon holdt i Ligue 1 på grunn av skade på akillessenen.

7. Jaroslav DROBNY (Tsjekkia, 10/18/1979, 39 hele år)

Nekter å pensjonere seg. Topp 10 eldste fotballspillere i EM

Denne sesongens målvakt Werder savner lagelisten fra Bremen, som går foran sin landsmann Jiri Pavlenk og ung Luca Plegaman. Fraksjonene, som dro til Polen og Ukraina for 6 år siden for å delta i EM, er best kjent som målvakt for Berlins Hertha – 97 kamper fra 2007 til 2010. I øyeblikket er den mest erfarne Tsjekkia, som klarte å holde seg på kontrakten i Fulham, aktivt forbereder sin coaching-karriere. Ryktet har at Drobny vil bli tilbudt rollen som målvaktspiller på Werder-akademiet, hvis farger han har forsøkt siden 2016.

6. Julian SPERONI (Argentina, 05/18/1979, 39 år gammel)

Nekter å pensjonere seg. Topp 10 eldste fotballspillere i EM

Den skjeggette argentineren flyttet til “Crystal Palace” tilbake i 2004 og siden da, som en trofast ektemann, stirret ikke på andre lag. Med “eagles” gikk Speroni gjennom mye – bytte av trenere, høsten fra Premier League til Championship og tilbake.

Sist sesong erstattet Julian Hennessy perfekt i løpet av skaden, og da den walisiske mannen kom tilbake, gjorde flere spill ikke den høye målvakten tilbake til porten. I den nåværende spillkampen går Speroni ikke inn i komposisjonen, så vel som de tsjekkiske gruppene i Werder, men tilstedeværelsen av en så dyktig og dedikert person i treningsøkter er svært viktig for spillerne når det gjelder psykologi. Tilsynelatende, på slutten av sesongen, vil Julian ta stilling til coaching-staben til det første laget av eagles.