Erfarne Dzeko selv i hans 32 fortsetter å være en formidabel kraft

Bare for sesongen i Genk ble det serbiske talent avslørt så mye at prisen økte 18 ganger, selv om Lazio lett kan selge Milinkovic-Savich for mer enn 100 millioner euro om ønskelig – fordelene til søkerne er nok, fra Manchester United “Og slutter med Juventus. Hittil har midtbanespilleren spilt bare 10 kamper for det serbiske landslaget, men det er åpenbart at hvis han klarer å unngå alvorlige helseproblemer, venter en fantastisk karriere på ham både internasjonalt og på klubbnivå.

Fremover – Edin JECO (Bosnia-Hercegovina), 32 år gammel, til fordel for “Roma”
Kostnad estimert av Transfermarkt portal: 25 millioner euro
Brukte 96 kamper og skår 55 mål for landslaget i Bosnia-Hercegovina

Erfarne Dzeko selv i hans 32 fortsetter å være en formidabel kraft i motstandernes mål. La denne sesongen for “Roma” i mesterskapet i Italia Bosnian scoret bare to ganger, men i Champions League på sin konto allerede fem mål i fire kamper. Ikke bli lei for å score Jacko og landslaget – i tre kamper i League of Nations Edin scoret tre mål. Åpenbart, nå er det rett og slett ingen bedre og mer stabil angriper på det tidligere Jugoslaviens territorium.

Fremover – Luca Jovic (Serbia), 20 år gammel, til fordel for Eintracht Frankfurt
Kostnads ​​Estimert Portal Transfermarkt: 20 millioner euro
Brukte 2 kamper for landslaget til Serbia

Tandem med Dzeko kunne gjøre en av de mest lovende unge streikene i det post-jugoslaviske rommet. Luka Jovic er født på Bosnien-Hercegovinas territorium og har et serbisk pass og ikke så lenge siden begynte å spille for landslaget i dette landet. På en gang ble Jovic’s talent undersøkt på Kypros, hvor han flyttet fra Red Star, men da solgte Apollon fra Limassol Benfica-anfalleren for 6 millioner euro. Jovic klarte ikke å vise seg i Portugal, og derfor ble han leid til Frankfurt Eintracht sommeren i fjor. I 2017/18 tysk mesterskap scoret Luka 8 mål i 22 kamper, og denne sesongen har allerede scoret 9 mål i 9 kamper, og ytterligere 3 mål ble lagt til denne indikatoren i 4 Europa League-spill.