Nord-Irland-lederen hadde rett til å Sportingbet bytte for Ukraina, sier Lafferty

Kyle Lafferty har demonstrert enhet i Nord-Irlands tropp ved å rose Michael O’Neill for et “flott” lagvalg mot Ukraina og insistere på at det bør beholdes for finalen i Tyskland.

Nord-Irlands ledende målskytt var den bemerkelsesverdige unnlatelsen da O’Neill gjorde fem endringer for torsdagens avgjørende kamp i Lyon og så hans dristighet belønnet med landets første seier ved en stor turnering i 34 år.Men han innrømmet at Sportingbet spillerne som er ansvarlige for en flott skjerm mot Ukraina, fortjener å beholde sine plasser for tirsdagsspill med Tyskland i Paris. “Selvfølgelig er jeg skuffet over å ikke spille i vårt største spill i 30 år, “Sa Norwich City fremover. “Michael gjorde store endringer – fem spillere fra det første spillet er en massiv rop – men det betalte seg. Som fan er jeg helt glad for hver spiller. Conor og jeg har et godt forhold så jeg er helt glad for ham. Med forestillingen han legger inn, fortjener han en ny sjanse mot Tyskland. De fremre tre som startet mot Ukraina var helt strålende.

“Jeg står her skuffet over meg selv, men hånden på hjertet, kallet sjefen har gjort var flott.Han har lagt ut de 11 mennene han trodde kunne gjøre en jobb, og nå er vi her med tre poeng og to mål. Det funket. Jeg kan ikke klage på det. Jeg tror ikke noen av gutta som startet fortjener å bli droppet. De svette blod mot Ukraina og fortjener en ny sjanse. Tyskland står overfor laget Sportingbet med det beste hjerte og besluttsomhet i hele turneringen. Vi vil ikke være redd for dette spillet i det hele tatt. Vi har mistet en av de siste 13, og vi har seks rene ark av sju spill. “Aaron Hughes var en annen utvelgelse overraskelse av O’Neill, mens den 36 år gamle ga sin Første konkurranse start siden 2-0 nederlag i Romania i november 2014.Veteranen sanket Ukrainas Yevhen Konoplyanka gjennom; en imponerende prestasjon fra en veteran uten en klubb etter utgivelsen av Melbourne City i fjor.

“Derfor ønsker jeg at vi skal være i konkurransen – fordi jeg ikke har jobb til å gå til,” sa den tidligere Newcastle United og Fulham forsvarer. “Jeg ville bare komme hit og oppleve konkurransen og forhåpentligvis få litt spilletid. Jeg har ingen Sportingbet planer etterpå. Jeg har gjort en bevisst innsats for ikke å tenke på det. Jeg vil bare nyte dette. Jeg vil nok aldri få en ny sjanse til å gjøre det.