Safarova vil også spille en singel kamp på tennisturneringen

“Jeg er begeistret for å kunne spille for første gang på Championship. Det var en drøm år for meg og jeg er veldig stolt over at jeg kan være en av de åtte singlistek turneringen og må spille dobler, “sa Safarova for WTA nettstedet. “Jeg har allerede hatt min år mange store øyeblikk -. Og jeg håper det vil fullføre en hyggelig ytelse foran et fantastisk publikum i Singapore”

tjueåtte Safarova å premiere turneringen vinnere sikret tidligere i dobbeltrom med amerikanske partner Bethanie Mattekovou -Sands, men hun måtte bekymre seg om starten av spillet.En helse pause, tapte den asiatiske delen av WTA Tour, etter retur mistet begge sine kamper i Linz og Moskva, og har i dag fra nederlaget August i finalen i New Haven, med Kvitova på grunn av fire tap på rad.

Brno innfødte Safarova i denne uken, falt til åttende siste kvalifiserende posisjon for Champions Tournament, som hun fortsatt kunne forberede Suarez. Spanjolen trengte for å gå videre til Kreml Cup finalen til finalen, men på torsdag uventet glatt 1: 6, 2: 6. Mistet to runder tidligere med atten russiske Daria Kasatkina, 102nd spilleren i verden

For å ytterligere tsjekkerne på Turnerings Champions trøstet fedcupového lagkaptein Peter Palu. “Det er virkelig flott, jeg gjør meg veldig glad. Nå Champions Tournament i single og i double, er det en stor suksess.Jeg tror han fortjener det, “sa han. “Jeg tror det vil hjelpe med Fed Cup. Enhver kamp som foregår vil det være en god, tøff. ”

I tillegg til vinnerne av Champions turneringer i 2011 og Kvitova Safarova i Singapore innføre mer dobler par Andrea Hlaváčková, Lucie Hradecka. To representanter i singler på finalen av sesongen WTA Tour vil ha en tsjekkisk tennis for første gang siden 1993, da New York spilte Jana Novotna og Helena Suková.

turneringen i Singapore som starter på søndag og de neste to tsjekkerne vil være i single spille rumenske Simona Halep, spanjolen Garbine Muguruza, Russlands Maria Sharapova, Agnieszka Radwanska polsk, tysk Angelique Kerber og italienske Flavia Pennetta.Serena Williams fra USA blir verdens nummer én, som for tidlig har avsluttet sesongen på grunn av et tap av motivasjon etter US Open semifinalen.