Denne strategien er flott for kamper

La oss sjekke om det er en plugg i faktorene ovenfor. 1 / 2,80 + 1 / 3,50 + 1 / 3,20 = 0,95. Mindre enn en, så er det en gaffel.

Nå beregner beløpet for innsatsen. Anta at du vil vinne tusen rubler. I den første bookmakeren må du gjøre en innsats som tilsvarer 1 / 2,80 * 1000 = 357 rubler. I den andre – 1 / 3,50 * 1000 = 286 rubler. I den tredje – 1 / 3,20 * 1000 = 313 rubler.

Du vil bruke 357 + 286 + 313 = 956 rubler, og uavhengig av utfallet av kampen vil du motta 1000 rubler.
fordeler

Å vinne er garantert for ethvert utfall innskuddsbonus odds av arrangementet. Du kan administrere inntektene dine ved å øke eller redusere potten i spillet.
mangler

Gafler må søkes, det er ikke mange av dem. Utbyttet gafler lavt. For å få en anstendig inntekt må du gjøre store spill. Gaflene vises plutselig og også plutselig forsvinner, så du må holde store summer i forskjellige bookmakere. Bookmakere liker ikke vilmochnikov og prøver på alle mulige måter å stikke kjepper i hjulene. Som regel er gaffeltrucker begrenset i innsatsgrenser.
På en favoritt som startet dårlig
Hva du skal gjøre

Denne strategien er flott for kamper der det er en sterk favoritt og en utenforstående. Før kampen aksepteres spill på favoritten med svært lave odds. Det er ikke lønnsomt å gjøre slike spill, fordi gevinsten er liten, og risikoen for å tape tapet helt er til stede.

Det er fornuftig å begynne å se sendingen og vente oddsen tips på favorittfeil. I fotball kan dette være et savnet mål, i tennis – et tapt sett. Bookmaker justerer koeffisientene umiddelbart. Hvis du ser at det var en ulykke, og at du fremdeles vil ta favoritten din, sett den på favoritten din.

Det kan være mange grunner til en mislykket start: en undervurdering av en motstander, tretthet, et taktisk grep. Etter pausen vil bildet endres.

Viktig: Hvis du ser at favoritten neppe vil vinne, trenger du ikke satse på den. Kanskje er det problemer i laget eller ikke nok motivasjon i en bestemt turnering.

fordeler

Du kan satse med et høyt oddsforhold beste odds, noe som var billigere å score før kampen.
mangler

Det er en sjanse for ikke å skille et tilfeldig misfire fra et naturlig resultat.