Konklusjonen han kom til, spurte ham om å begynne

Konklusjonen han kom til, spurte ham om å begynne å betale betydelig oppmerksomhet mot datateknologi, fordi det var flere statistiske indikatorer, og de måtte behandles, og den menneskelige hjerne kunne ikke lagre så mye informasjon. Alt annet reduserte han mengden av innsatser, og økte tallet. Ønsket om å introdusere en datamaskin inn i arbeidet, spurte Vulgaris om å lage en algoritme som er i stand til å simulere en basketballkamp mellom alle lag og til enhver tid. I beregningene ble brukt statistikk for de siste årene. Programmet selv ble opprettet, selvfølgelig, ikke av Vulgaris selv innskuddsbonus odds, men av mannen som senere ble hans partner. Over tid har programmet blitt bedre og mer, inkludert flere og flere nye indikatorer. Vulgaris trodde mer og mer i det opprettede programmet, og 5 år senere, etter den katastrofale 2004, hadde han allerede gjort mer enn 1000 priser per sesong.

“Jeg ønsker ikke å skryte, men dette programmet er den største prestasjonen i sportsspillet,” sa Voulgaris. Til tross for slike prestasjoner begynte Bob gradvis å bevege seg bort fra innsatsen, for på den tiden var drømmen hans til å bli daglig leder for NBA-laget. For å oppnå dette målet begynte Vulgaris i 2010 å gi et stort antall intervjuer om temaet spill, noe som kunne ha en negativ innvirkning på sin virksomhet, fordi publisitet ikke er gunstig for profesjonell capper. Vulgaris oppnådde delvis det han ville, oddsen tips en kontrakt ble signert med ham i 2009/2010 sesongen, og han ble konsulent på spørsmålene om å signere nye spillere og bestemme startsammenstillingen. Erfaring i NBA skuffet Voulgaris. “Det er som om de gir deg et puslespill og ber om å løse det, men for dette trenger du en nøkkel, men de ga det ikke til deg,” vulgaris deler sine tanker.

“Det er ingen sammenheng mellom folk i basketball beste odds, forretninger og genier av statistikk. De sistnevnte har ingen sjanse til å ta stillingen som daglig leder. Etter min mening blir de bare brukt som råvarer,” opplyste Bob Voulgaris motvillig.