Langt ventet retur av Manu Tuilagi øker Englands muligheter

Leicester-senteret ble deretter sett på som en Red Rose-støtfanger gjennom til verdensmesterskapet i 2015 og utover, men skader har begrenset ham til seks teststarter siden den ettermiddagen, og han har knapt kjennetegnet under Eddie Jones, som sitter to ganger på benken i 2016 Han er nå egnet og i strid med et sted mot Sør-Afrika på lørdag.

Manu er en unik spiller, og det er flott å få ham tilbake i troppen, sier Englands fullback, Mike Brown, som spilte på vingen i 2012-seieren. Han har hatt en tøff tid med skader, og det er godt å se ham spille bra for klubben sin igjen. Vi trenger sin type hvis vi skal fortsette og vinne VM.

“Han er en kraftig mann med evne til å komme over gevinstlinjen, forårsake ødeleggelse for forsvar og offload.Hvis forsvaret fokuserer på ham, vil det være mellomrom andre steder, men hvis de ikke ser etter ham, kan han enkelt slå to menn med sin styrke.Han er spesiell og en toppkamp å ha rundt leiren. “Tuilagis retur, som trener med England i Portugal, har ikke bare lagt til Jones valg i midtbanen, men tillot ham å vurdere en.

Denne uken var første gang Te’o trent med Tuilagi. “Vi har aldri vært i leir samtidig,” sier Te’o. “Jeg har aldri engang spilt imot ham. Jeg er ikke sikker på om trenerne ser på å leke oss sammen: det er så mange gode sentre å vurdere, og jeg vil gjerne være sammen med noen av dem.

“Jeg håper bare at Manu forblir skadefri og har lykke til. Alle har lyst til å se ham tilbake i en engelsk skjorte og jeg er en av dem.Vi vet alle hva han har gjort i det siste, men han er sikker på at han prøver å gjenoppfinne seg selv og komme seg tilbake der ute. “Englands ledere Hartley og Farrell ‘på den samme siden i lang tid’.

Tuilagi turnerte med Lions i 2013, men ble skadet i fjor da Te’o ble ringt opp og involvert i alle tre testene, starter den første og på benken for de andre to. Han tror ikke at endringene i fremtidige turer, kuttet av to kamper til åtte, men uten en full treningsuke før de flyr ut, vil føre til at en av spillets mest verdifulle eiendeler faller.

“Vi hadde begrenset forberedelsestid i fjor, men det er en del av opplevelsen, sier Te’o. “Hvis du må klappe inn spillene, er det slik det er. Uansett hva, alle vil ønske å være på neste tur.Lions er en del av rugby og bør være: støtten fra fansen som reiste til New Zealand var en fantastisk opplevelse. “I mellomtiden har Courtney Lawes kommet fram som en tvil om Englands høståpner mot Sør Afrika på grunn av en ryggskade som i utgangspunktet flared opp for tre uker siden. Lawes er å forlate treningsleiren i Algarve for å motta spesialistbehandling hjemmefra. Problemet først oppdaget dagen i Northampton’s nederlag av Leicester den 6. oktober, en tilbaketrukket spasme som oppsto etter å ha sovet i en seng som var dårlig egnet til hans 6ft 7-tommers ramme den forrige natten, noe som tvang ham til å trekke seg under oppvarmingen til spillet . Han har spilt en gang siden – hjemme til Clermont – og må nå bevise sin kondisjon hvis han skal møte Springboks.Han forventes å komme tilbake til Portugal neste uke. Breakdown: melde deg på og få vår ukentlige rugby union email.