Red Sox en seier fra World Series-tittelen etter å ha slettet 4-0-underskudd mot Dodgers

Bat droppet til side, strakte Yasiel Puig armene sine høyt mot den svarte himmelen. Han visste straks på kontakt med at med en sprekk av flaggermusen hans, hans Los Angeles Dodgers var i ferd med å til og med denne World Series på to spill et stykke. Tross alt dro hans tre-runde homer av Eduardo Rodriguez i den sjette inningen løftene til en 4-0 ledelse, og da Dodgers ledet så mye denne sesongen (inkludert playoffs), hadde de vunnet alle 54 konkurranser. Ikke denne gangen skjønt. Boston Red Sox reagerte med en Mitch Moreland-nippel-treff-tre-runde blast neste inning, og Steve Pearce tok seg av resten.Reiseren nektet Kenley Jansens seks utsparingsforsøk med en solott i den åttende (Jansen fikk en spillbinding til en runde homer til Jackie Bradley Jr på samme sted i Game 3.) Etter at Rafael Devers kjørte Brock Holt hjem fra andre for å bryte dvalemålet, forårsaket Pearce skade igjen, denne gangen med en base-rydde tre-runde dobbelt utenfor midtveisvegget som stillhet vasket over Dodger Stadium.SportsCenter (@SportsCenter) Mitch Moreland treffer en NO-DUBBLER for å bringe den røde Sox innen 1. (via @MLB) pic.twitter.com/HZZKcJemLAOctober 28, 2018

Dodgers står nå overfor eliminering etter å ha falt 9-6 i Game 4 i World Series på lørdag, re ned 3-1 inn i søndagens konkurranse hjemme. Det er det andre året i rad som Dodgers har kollapset under en 4-0-fordel i World Series.De blåste den samme ledelsen i Game 5 mot Houston Astros før de tapte i syv.

Dodgers bullpen kastet bort en strålende utflukt fra Rich Hill, som bare tillot en treff gjennom 6.1 innings. Dodgers manager Dave Roberts snakket unibet élő fogadás nysgjerrig til sin slitne bullpen med Hill rullende, og to slag etter at han hadde gått, sendte Moreland Scott Alexanders tonehøyde inn på baksiden av høyre-feltet blekkere med en 437-fots blast. World Series 2018 Game 4: Boston Red Sox 9-6 Los Angeles Dodgers – som det skjedde Les mer

Roberts sa etter kampen at han hadde bestemt seg for å trekke Hill etter en samtale med krukken. “Det var en lang sjette [inning] for oss,” sa Roberts. “Og jeg hadde en samtale med Rich, og vi snakket om det. Han sa: “Hold øye med meg. Jeg skal gi alt jeg har.La oss gå hitter til hitter og bare holde øye med meg. “Så der, jeg vet at Rich gjorde alt han kunne, konkurrerte, forlot alt der ute.” Roberts fant seg også i den vanskelige posisjonen til å svare på kritikk fra den amerikanske presidenten. “Å se de endelige innings, det er utrolig hvordan en leder tar ut en krukke som var løs og dominerer gjennom nesten syv innings, Rich Hill, og bringer inn nervøse hitters som får shellacked. Ledere gjør det hele tiden, stor feil, “skrev Donald Trump på Twitter etter kampen.

” Jeg er glad han satte inn og så på spillet, “sa Roberts. “Jeg vet ikke hvor mange Dodger-spill han har sett. Jeg tror ikke han er opptatt av samtalen.Det er en manns oppfatning. “Etter at Pearce brøt spillet bredt åpent i den niende inningen, støpte Sox ledelsen med en Xander Bogaerts RBI-single.

Ingenting har kommet lett for Dodgers denne serien, eller til og med i løpet av disse sluttspillene. Så en natt etter at Dodgers bestedte Red Sox i en maratonkonkurranse som spANde 18 innings over syv timer og tjue minutter, er de igjen til sjelsøken etter en episk sammenbrudd som etterlater dem på randen av World Series-nederlag i back-to -back år.

Det tok bare tre timer og femtiosju minutter under dette møtet, en konkurranse som Dodgers ønsket at de kunne forlenge. De truet i finalen med to unibet fogadási bónuszok runder, men det fem-runde underskuddet var en bro for langt. Facebook Twitter Pinterest Kenley Jansen dråper hodet etter å ha gitt hjemspill til Steve Pearce.Foto: Robert Hanashiro / USA Today Sports

Virkelig, det burde ikke ha kommet til dette. Puig, en spiller med flair for den dramatiske, gjorde nok for Dodgers å vinne, virket det. Men den rystende tyren, ledet av Jansen, var for trøtt; for upålitelig.

Jansen er bare den andre kassen i World Series-historien for å tillate spillbinding av homers i back-to-back matchups, den andre er Byung-hyun Kim med Arizona Diamondbacks i 2001.

Burly Jansen var utmerket mesteparten av sesongen, og han regnes som en av de beste closers i spillet. Likevel var han tvunget til å savne en lengre periode denne sommeren etter at han hadde lært at han ville kreve en annen hjertekirurgi ved årets slutt, en prosedyre han forsinket på grunn av Fall Classic.Da Jansen kom tilbake fra funksjonshemmede i august, var han rystet på høyden, og han slår til med hjertemedisinasjon som han nå må ta.

Dodgers vil trenge Jansen til å gjenvinne sin tillit hvis de er skal på en eller annen måte knytte denne serien opp. Og de trenger også deres ess, Clayton Kershaw, for å levere sine beste ting fra høyden på søndag. En annen dud som den ene Kershaw falt i Game 1, og Dodgers igjen vil komme opp bare kort på den største scenen i baseball.