Baník ranet, roste Master. Pribram var vanskelig, og nå gråter det

“Hjemme fans vil se på avisen og se at Pribram har tapt 0: 2. Og de vil ikke engang lese sakte. De vil ikke finne ut at hjemmelaget spilte bra og hadde tre fire hundre prosent sjanser, noe de kanskje ikke har gitt på grunn av terrenget, ”Bohumil Panik, trener for vinnerlaget, bukket for Pribram. “Hjemmespillerne fortjente absolutt ikke å tape,” innrømmet han sportslig. På den annen side var vinteren ikke strålende Ostrava-fans, som kastet toppene og avdekket navler på tribunen.

Příbram ineptness ble også avslørt.Tross alt var det nok å treffe den tomme porten to ganger…

“Vi var gode opp mot en liten kalk, men vi mislyktes til slutt,” Josef Csaplár, en trener fra Příbram, måtte ikke gjenta. “Etter pausen var det på den ene porten, vi skapte sjanser, men vi ga dem ikke fordi vi ikke har kvalitet. Vi klarer ikke å score et mål fra liten kalk, ”kommenterte Csaplár.

Det er ikke mulig å trene alt

igjen, det var ekstremt iøynefallende setninger.

Så la oss ta denne lange monologen av ham: “Jeg sa til gutta på hytta at jeg kunne lære mange ting, men hvis vi skulle trene skudd med liten kalk, antar jeg at jeg ikke kunne. Hvis alt kunne trent, er de alle Ronalds og Messi.Men alt kan ikke trenes, fordi spillere og lag vil nå taket i henhold til konkurransen der de spiller. Derfor er skytterne med rette betalt av gull, så de er de mest kjente fordi de kan bestemme kampene. ”

Selv om Příbram verken hadde Messi eller Ronald i begynnelsen av sesongen, var Jan Matoušek og Miroslav Slepička gode nok. De lyktes i å evaluere det offensive arbeidet til teamet. På søndag i de største veiledningene mislyktes Voltr, Rezek og nybegynneren Pejša. Da Rezek ikke slo ballen godt foran det tomme målet, ble ansiktet til Josef Csaplar desillusjonert.

“Jeg er skuffet over resultatet.Jeg sier ikke at vi fortjente å vinne eller uavgjort, men det var kvalitet i spillet, ”sa Csaplár. Gruvearbeideren var lik, men han klarte å utnytte minimumsnivået og gledet seg etter en måned. “Etter pausen hadde de tre enorme sjanser, og så går det i fotball at hvis de ikke ga dem, scoret vi et andre mål,” berømmet Bohumil Panik.