“Fox” med et batteri i underbukser

24. april 2016. Tre poeng før mesterskapet

Selv uten deres toppscorer, kom “foxes” til Swansea uten problemer, og sendte fire ubesvarte mål til sine porte. Etter en dag senere klarte “Tottenham” ikke med “West Bromwich” å komme seg til mesterskapskronen – tre poeng. Alle fans ser frem til å møte på Old Trafford, der selv uten Vardy, kan Leicester bli en mester.

2. mai, 2016. Tegn og tittel

The Foxes savnet muligheten til å bli utilgjengelig for en motstander i sin egen kamp, ​​og uavgjort med United på May Day. Men laget ble hjulpet på den tiden av den regjerende Chelsea-mesteren, som tok poeng fra “spurs”, noe som resulterte i at Leicester ble nyoppstartte mester i Premier League sesongen 2015/2016. Og så i Vardi-huset, hvor spillerne så på sendingen sammen med Stamford Bridge, og champagne flød i byens gatene, feiret alle …

“Fox” med et batteri i underbukser. Hvordan kante ble den beste signeringen av sesongen
Uansett hvor bra Marez og Vardi var, uten en talentfull franskmann, ville Lester ha hatt en helt annen sesong.

Denne fremragende ubåt sesongen har nesten kommet til en slutt, hvorpå den beskjedne Leicester ble mesteren, og de beste spillerne av sesongen var Riyad Marez og Jamie Vardi. Som alltid fikk angriperne mest berømmelse. Dette er normalt, men vi må ikke glemme en av de beste rekrutterne av året, Ngolo Kante.

Mye kan tilskrives Claudio Ranieris fortrinn. Det kan sies at alle hans avgjørelser var korrekte. Men kanskje hans beste beslutning var den han tok før sesongens begynnelse.

I midten av sommeren oppfordret Chief Personnel Officer Steve Walsh Ranieri til å signere midtbanespiller Ngolo Kant fra den franske “Cana”.
– Først i juni, og deretter i juli presset han og knuste, overtalte meg til å signere den. “Kante, Claudio, Kante,” fortsatte han å si. Han ville signere det mer enn jeg gjorde, “innrømmet” Foxes “mentoren.

Ranieri var ikke sikker på at Kants beskjedne dimensjoner ville passe til den krevende Premier League, men italieneren bestemte seg for å stole på Walsh, og for 5,6 millioner pund flyttet midtbanespilleren over den engelske kanalen. Denne beskjedne overføringen ble ikke lagt merke til mot bakgrunnen av de neste flere millioner dollarene som ble utført av tilskudd.