Ikke ferdig og kampen for Champions League-sonen

Resterende intriger i toppmesterskapet: Det blir ikke kjedelig. Den neste fotball sesongen kommer til en slutt. På mindre enn en måned i EM, vil både seiere og tapere bli kjent. Noen runder før slutten av konkurransen i hvert toppmesterskap forblir intriger, både i kampen for mesterskapet eller European Cup-sonen, og i kampen for å redde et sted i eliten. Vurder disse situasjonene mer detaljert.

ENGLAND

I Premier League lever intriger i kampen for første plass. “Manchester City” og “Liverpool” har fått en anstendig trekk og har ikke tenkt å bremse den ned. For øyeblikket tar “borgere” seg først, før Jurgen Klopp avdelinger med ett punkt. Det er tre runder igjen til slutten av mesterskapet, og eventuelle feil i et av disse lagene vil bestemme skjebnen til Premier League-tittelen.

De resterende intrigene i toppmesterskapet: det blir ikke kjedelig

Ikke ferdig og kampen for Champions League-sonen. Tottenham, som nesten garanterte seg deltakelse i den nye sesongen i Champions League, samt Chelsea, Arsenal og Manchester United, hevder å gå inn i den mest prestisjefylte turneringen i Europa. Hovedinngangen vil utfolde seg mellom de tre siste lagene.

Det er allerede kjent at Premier League forlater “Huddersfield” og “Fulham”, og “Cardiff” og “Brighton” har ennå ikke løst spørsmålet om å opprettholde registrering i de beste lagene i England.

TYSKLAND

Ikke mindre spennende er situasjonen venter på Bundesliga-elskere. Bayern og Borussia Dortmund krever sølv salatskål. Det er bare ett poeng mellom disse lagene i de fire runder før slutten av mesterskapet. Mens i utgangspunktet er “Bayern”, men Dortmund, selvfølgelig, tidlig å skrive av. Mest sannsynlig vil alt bli bestemt i siste runde.

Ikke mindre spennende kamp venter på steder i europeisk konkurranse, som hevder minst seks lag. Leipzig bokførte nesten en plass i Champions League, og Eintracht, Borussia, Hoffenheim, Bayer, Werder og Wolfsburg vil spille for Champions League og Europe League.