Mattia Destro bringer seg gradvis i form

“Roma” Rudi Garcia fortsetter å lykkes i Serie A, og til og med til tross for de to siste trekk i kampene med “Torino” og “Sassuolo”, er det fortsatt den første linjen i klassen. En liten gambling tilbakegang er knyttet til Francesco Tottis skade, og selvfølgelig vil mer enn en spiller av den romerske klubben besøke det romerske sykehuset, så laget vil trolig bli sterkere i vinteroverføringsvinduet. Hvem kan fylle opp romernes sammensetning?

Yoan Kabay

Fotballspiller “Newcastle” synes å være en utmerket kandidat for å styrke teamets sentrale sone. Etter sommeren uttrykte han et ønske om å forlate “Newcastle”, og hans overføring til “Arsenal” mislyktes, spillernes fans er ikke spesielt favoriserte. Nå blir han ofte booed av sine egne fans, og klubbledelsen har bestemt seg for at franskmannen skulle savne de tre startkampene i Premier League. Kabay flyttet til England i 2011 fra Lille, som deretter ble ledet av Rudi Garcia. Avtalen koster Newcastle bare £ 3 millioner, og Kabay har siden blitt en av de mest effektive midtbanespillerne i Premier League. Han er nå 27 år gammel, karrieren er i full blomst, og det er åpenbart at han er moden til overgang til en mer statusklubb. I “Roma” ville han ikke ha tatt mye tid til å tilpasse seg, siden han allerede leide under veiledning av Garcia, og det italienske laget ville få et utmerket bunt med Zhervino, som spilte med Kab alle sammen i Lille. Og selvfølgelig er det umulig å ikke nevne franskmannen, som er i stand til å gå gjennom motstandernes forsvar, som en kniv gjennom smør.

Juan Iturbe

Mattia Destro bringer seg gradvis i form, men romans angrep ser fremdeles litt ut og er begrenset. Fotballspiller “Verona” Iturbe kan bare gi den angripende linjen kreativitet. Argentinske tre år formelt oppført i “Porto”, men mesteparten av denne tiden ble brukt i leieavtaler: først spilte han i Paraguay, da ble gitt til “River Plate”, og hjelper nå “Verona” for å holde seg i European Cup-sonen. I Italia tvang Iturbe seg med å sammenligne med Aguero og Messi, enn han viste oppmerksomheten til klubber som Barcelona, ​​Liverpool og Napoli til sin person. “Roma” har også all sjanse til å signere spilleren, og “Porto” synes å kunne tjene rundt 15 millioner euro.