Nylig har situasjonen rundt overføringene “Atletico”

Men over tid begynte “Atletico” å vende seg fra en slik “oppstart” til en reell representant for eliten. “Madrass” følte den vanlige “lukten” av Champions League og medaljer av nasjonalmesterskapet. Tiden kom da Simeone begynte å se laget som en av favorittene. I denne situasjonen, for å fortsette å spille på forsvar er en tvilsom beslutning. Men det hadde ikke råd om overgangsmarkedet “madrass” fortsatt vært heller beskjeden, avhengig hovedsakelig på lønnsom salg av sine stjernespillere og kjøpe mer beskjedent nivå, og for prisen av en mindre en.

Nylig har situasjonen rundt overføringene “Atletico” endret seg dramatisk. Denne klubben har opphørt å alvorlig redde og har råd til ganske høyt ved normene for det europeiske markedet signering. For eksempel brukte bare denne sesongen for rekrutterte madrasser mer enn 130 millioner euro. Enig, denne figuren ligner på ingen måte budsjettet for middelbondens eksempler, eller bruker teamet fra lavere echelon. Moderne “Atletico” i overføringsmarkedet er i stand til å konkurrere med slike monstre som Barcelona, ​​PSG, Real, Manchester City på like grunnlag …

Spilltypen av fotballspillere som Atletico kjøpte i det siste har også spilt en stor rolle. Masters som Toma Lemar, Vitolo, Gelson Martins er ikke spillere som liker å jobbe mer på forsvar, som Diego Simeone krever fra sine spillere. Disse er utøvere som er i stand til og villig til å spille “live” fotball, gi kreative løsninger, slå, ta risiko og angripe motstandernes mål.

Hvis tidligere samme Antoine Griezmann, Saul Nyiges eller Coquet, så seg rundt, så lagkameratene rundt dem som er enklere og mer komfortable å spille på forsvar, men nå er situasjonen i endring. Da ble reklameene til “madrass” tvunget til å tilpasse seg den generelle trenden av lagets spillmuligheter, men nå er de bare gisler av “Simeone-systemet”.