Så fikk vi det mest interessante

Adrian Lopez angriper kan ikke bli kalt målmester, men han er en integrert del av Atletico Madrids suksess de siste årene, og kan være et flott tillegg til Roma-angrepet. Den 25-årige spanjeren er også interessert i Brendan Rogers og hans “Liverpool”, men som rapportert er denne spilleren personlig interessert i Rudi Garcia, så den italienske klubben er klar til å kjempe for spilleren. Adrian Lopez er en ganske allsidig fotballspiller som kan spille ikke bare i sentrum, men også på flanken, og dette vil åpne et stort felt for manøvrer til Garcia.

Eden Hazard

Forsterkning for “Roma” Foto: Getty Images
Overgangen til “Roma” av Eden Azar ser utrolig ut, men det er likevel noen forutsetninger for dette. For det første åpnet belgisk, så vel som kabai, seg under omsorgen for Rudi Garcia i “Lille”, og derfor ville de ikke ha problemer med hverandre. For det andre har Azar nå et veldig anstrengt forhold til Chelsea-lederen Jose Mourinho. Nylig besluttet belgisk å besøke sin tidligere klubbs spill med “Monaco”, men klarte å miste passet og var sent for returet, på grunn av hvilket han ble suspendert fra Champions League-kampen mot “Schalke”. Konflikten er allerede avgjort, men sedimentet, som de sier, har blitt igjen. Selvfølgelig er det ikke sannsynlig at London-klubben vil dele med en så talentfull spiller, men hvis “Roma” fremdeles klarer å svinge opp denne avtalen, vil Garcia, selv om ikke om vinteren, gjenopprette den belgiske og Zhervino’s fantastiske duett som kan indusere en rustle, ikke bare i Italia , men i hele Europa.

Så fikk vi det mest interessante. I dag snakker vi om Russland. Helt ærlig var det frykt for at dette emnet ville være vanskeligst. Få mennesker i vårt land liker å høre om seg selv fra utsiden, fordi fans av russiske klubber er “spesielle” mennesker. Men la oss gå!

“Zenit” – “hjemløse”, “vesker”, “anti-fly gunners”

Kallenavn av fotballklubber og deres opprinnelse. Russland. Del 1Bilde: Getty Images
St. Petersburg-klubben er en av de mest elskede i landet. Vi vil ikke diskutere årsakene, vi legger vekt på at laget ikke har vakre kallenavn i denne forbindelse. Lokale fans bruker noen ganger ordet “anti-fly gunners”, og kommentatorer kaller i utgangspunktet klubben “blå-hvitt-blå” eller bare “St. Petersburg”. Men to offensive teasers, selvfølgelig, er til stede. I dag kaller alle fans fra andre klubber Zenit hjemløse.