Tiden kommer når Atletico ser tydeligere på krisen i sjangeren

Det er logisk at kunstig begrense de angripende evnene og potensialet til spillerne i laget ditt, ikke er den riktige beslutningen for noen trener. Men Simeone vil ikke forandre seg. Hans spillstrategi forblir den samme, til tross for det økende antall ganske elite-angripende spillere. Treneren sin prøver å omskole seg, faktisk ødelegger dem på en levende måte og tvinger dem til å spille forsvar først.

Som et resultat, sladder om den sannsynlige avreisen til Griezmann til Barcelona, ​​Saul til Manchester City og så videre, vises nå og da i pressen. Det vil si de som kan og kan demonstrere et levende spill først og fremst i angrepet og ikke er redd for å gå alene på flere spillere av en motstander, gjør en forskjell, ikke bli lei av å tøffe andre klubber hvor disse spillerne vil bli gitt mer frihet og ikke bli tvunget jobber hardt for forsvaret. I samme “Barcelona” og “Manchester City” er det godt kjent med hvordan man får mest mulig ut av fotballspillere som har talenter når de spiller et angrep, uten byrder og noen ganger laster dem med oppriktig overdreven arbeid i forsvaret.

Tiden kommer når Atletico ser tydeligere på krisen i sjangeren. Dette laget ønsker å være og regnes som grandee for europeisk fotball, men er ikke klar til å forandre seg og stole på vakker fotball. Faste utgifter i overføringsmarkedet går til fotballspillere som potensielt kan styrke og diversifisere handlingene til “madrassen” først og fremst i forkant, men dette følger ikke. Simeones dogmer opplever en klar identitetskrise i den moderne virkeligheten av Atletico’s utvikling.

Det ser ut til at nå for Atletico-fansen er det ikke nok å være stolt av laget som savner mindre enn resten. De ønsker å se så mange mål som mulig fra sine favoritter, men her er dagens Atletico på nivå med noen liga utenforstående (for eksempel Levente i 34 kamper Eksempler scoret så mye som madrasser). I tillegg er alle forutsetningene for et mer angripende og effektivt spill laget Simeone virkelig.

Åpenbart er det på tide for den argentinske treneren å endre noe. I løpet av de siste åtte årene har han gjort et stort sprang med Atletico, men for å ikke bare bli der, men også for å kunne vokse enda mer og fremgang, trenger Madrid-folk taktiske endringer. Kanskje det er trivielt å endre strategien om “det viktigste er ikke å savne” til “det er viktigere å score på ballen mer enn motstanderen”.