Tragikomedie. Fotball Sparta er igjen i oppløsning og målet for vitser

De tapte 1: 2 og scoret ikke fire av de fem siste kampene utenfor.

De konverterte ikke to straffe – de mislyktes i første halvdel av Kang bortsett fra Rista.

Da de lykkelig kom i spissen, uforståelig kortsluttet: Kanga og Civic spilte ikke etter dumme feil, den andre, med en meningsløs kamp med hjemmet Kuchta forårsaket en straff, som hjemmet kronet omsetningen. Og for ikke å være målvakten Heči, som fanget noen få ransler, dro Sparta hjem med en smisking.

Alt sammen er…Stor skam!

Ikke se etter andre ord, Sparta er i oppløsning igjen. I begynnelsen av sesongen ga hun fansen litt håp, men nå kastet hun tilbake et sted dypt under plenen.

Derfor er han målet for vitser.For eksempel sirkulerer et bilde av tre 1xbet bilmodeller på Internett: Skoda Fabia, Skoda Felicia, Skoda Octavia. Og ved siden av dem i boksen er en spartansk karakter med undertittelen: Pity of Words.

For ikke å snakke om feilene hun gjør, og ikke bare fansen hennes, men hennes rivaler, rister på hodet i forundring. Noen ganger opptrer Sparta så ulogisk at du ikke en gang vet om du skal le eller angre. Det er tragikomisk.

Hvor skal jeg begynne? Som Ristič, en trist helt fra Slovácko. Vil du forstå hvorfor Coach Ščasný sendte ham inn i spillet på det angitte tidspunktet, etter å ha latt ham se på fotball bare fra tribunen nesten hele sesongen før?Når gjesten hans slutter den siste dagen i desember og ikke en av partene kan være interessert i å forlenge den?

Og hvorfor skulle han sparke en straff? Er det ingen andre i den antatt opprørte spartanske kaderen som tåler øyeblikkets vekt?

“De erfarne snudde ryggen. Det var toppen, ”undret Ščasný. ”Jeg kan ikke forestille meg at et annet rutinert lag vil tape en kamp som vi gjør. Jeg ser etter slutten av høsten. ”

Et perfekt eksempel på kaoset som Sparta lever i. Sannsynligvis vil han bli holdt i det minste til Betclic vinterpausen, mens han under hans veiledning opplever nok en knallhard høst.Hvis du argumenterer for at ikke så skremmende som i fjor under hånlig trener Stramaccioni, kan du dykke ned i statistikken – de vil villede deg. .

Hun vant de samme poengene og vinner i sytten runder av inneværende sesong, med bare en litt flatterende poengsum på 29:14. Sparta er forgjeves på jakt etter en vei ut av de mørke katakombene, bare vandrende i dem og ventet på en mirakuløs oppstandelse.

“Det var en kortslutning i Slovácko. Dette kan ikke skje, sier Matěj Pulkrab, angriperen. Men samtidig legger han til i ett pust, “Men vi fortsetter å si det.Vi kommenterer fortsatt, men ingenting skjer. ”

Lørdagens kamp bekreftet at Sparta gikk i feil retning. Hun kan ha brakt interessante individualiteter, men de passer ikke hverandre. Han har satset standhaftig på den gabonesiske kvangen til Kang, som er lederen for ham, og samlet kort mer enn mål om høsten. Nå blir han straffet igjen, og på grunn av dårlig disiplin vil han gi opp fem kamper midt i sesongen.

Er han ikke pålitelig, men hvem er han? Han har ikke en passende person i Sparta-matrisen. Kaptein Šural gidder på benken og er i ferd med å forlate, hans stedfortreder Stanciu mistet formen, Nitas mangeårige målvakt er en erstatter, og den kongelig betalte Kaya-stoper har ikke spilt siden begynnelsen av oktober.

siste måneder. Ulogisk, uforståelig.Og tilsynelatende definitivt dømt til neste sesong uten tittel: når Slavia klarer å avslutte i Opava i dag, vil han miste tolv poeng på pannen. Read more