Kjønn er vår, det høres ut i hallen til mest brytende håndball. Hun var gravid med den andre

“Fordi vi ble gravid den andre spilleren, så jeg har passordet Sex er vår gjør godt for meg og deg litt mer konservativ,” sa tsjekkiske lederen for trippel vinnere. Hjem

Spor Black Angels som de fleste delvis inspirert teamet kallenavnet høres lenger ned i gangen, men det lagt til en ny nasjonalsang; Det er en sang O Mountain, O Mountain fra Stromboli. “Moving litt til militancy.”

Temaet for graviditet er den mest tabu. For Jung likte å skryte av at består ikke bare kraftig, men også den mest attraktive lag inter, så det må willy-Bulle med babyboomem teller. Hjem

Og for cavilled allerede har lært ord som graviditet tar en kneskade. “I 9 måneder kan jenta være tilbake i form og fysisk tilstand hun ikke var i hennes liv.Se Míša Borovská, “sa den første mamma, hvem er tilbake i den oransje jerseyen. Borovská tar den lille kampen med ham. Og etter comebacket sa hun: “Jeg trodde Philippek ikke engang kunne trene uten meg, men han er ikke mor. Vi gjør det uten problemer. “En annen primat i broen vil være Katerina Slováková, en nybegynner fra Veselí. Paradoksalt var det ikke engang en forberedende kamp bak Andelas. “Det kan sees at myggluften vitner om våre forsterkninger i natteliv,” sier Jung. “Slováková måtte operere på skulderen hennes. Vi ønsket å omforme henne etter helbredelsen, men hun hadde blitt gravid i mellomtiden. “I motsetning til Borovska, trakk de fleste kontrakten tilbake. “Borovsky spilte for oss før, vi kjente henne.”

Hvem er neste?Lucy Súkenníkovu etter å ha vunnet tittelen spørres før en full hall for å gifte seg med kjæresten, en annen slovakiske Simona Szarková dating Chomutov hockeyspiller John Rutt, Iveta Mičiníková deg igjen fryder som ikke er bevoktet som i Michalovce.

“Når vi diskuterte overføring, Iveta spurte hva vi har portforbud. De sa i Michalovce sjekke om spillere på en felles sovesal sove klokken ti om kvelden og gjøre noe upassende. Jeg lo, “moret Jung, derfor Mičiníkové skrev på jersey motto jeg bestemmer om portforbud!

Hver spiller har en jersey, men tre stjerner for tsjekkiske titler og felles sitat enten meg eller henne, ved at det Løgn, Junge er fantasifull personlig beskjed.Kanskje min mor Borovská pryder påskriften: Jeg er ikke en god jente!

Om forfatteren | Petr Bílek, redaktør for MF DNES

Regional versjon Mladá fronta DNES – Nord-Bøhmen