Hockey Hradec bærer to poeng fra Vítkovice: Gutta viste karakter

Men så kom de store øyeblikkene av Hradec-spissen Matej Paulovič. Først, bare åtte sekunder før slutten av ordinær tid utlignet til 4: 4. Dette skjedde i en tid da Hradec spilte uten målvakt, men bare i fem feltspillere, fordi det avsparkede vasset Rákos satt på straffefeltet. en forlengelse der avgjørelsen ikke ble tatt.

Paulovic kom først i åttende sesong, med to skyttere som var vellykket på hver side i de syv foregående.Paulovic startet og skjøt målet til Dolejš med det tredje målet for laget sitt i straffesparkkonkurransen.

Siden hjemme Roman ikke slo keeper Maxwell fra Hradec lenger, ble det bestemt at Hradec tok to poeng og holdt på fjerdeplassen de beste. “Vi dro til Vítkovice for å bryte den ubehagelige utebalansen, to poeng er gode,” kommenterte Tomáš Martinec, hovedtrener for Mountfield. På mindre enn ni minutter ledet Hradec 2: 0, men hjemmelaget la ned i den første perioden, jevn ut i andre periode og slo i begynnelsen av perioden.De avsluttet svingen med to mål rett i åpningsminuttet og begynte å score tre poeng.

“Vi hadde en flott inngang i kampen. Synd på situasjoner som Vítkovice slo seg ned fra var bedre. Og til den siste tredjedelen hadde vi en skrekkinngang, ”beskrev Martinec løpet av kampen. Imidlertid brøt ikke teamet ledet av ham inngangen til den siste tredjedelen, selv om han jobbet hardt for å utligne.

Først senket Koukal seg på 52 minutter og kom deretter Paulovičs utligning som beskrevet over. ”Gutta viste karakter, selv om de klarte å tegne med hell. Vi var lykkeligere i raidene, “sa trener Martinec.

Hradec venter nå på en utfordrende uke, som skal kulminere i Pardubice med det andre derbyet i denne sesongen på søndag.Men på tirsdag kommer sjefen for Třinec til Øst-Böhmen og på fredag ​​Mladá Boleslav.