Hockey-spillerne til backhand og Budejovice feiret til slutt seieren

Du trengte ikke lete etter en grunn på lenge. Av de fire siste duellene klarte sørbohemene å vinne bare i Litoměřice, selv på overtid. Hjemme tapte de to ganger på rad med Třebíč og Frýdek-Místek og la til et nederlag i Poruba onsdag. Tabellen falt fra første omgang, selv på grunn av to kontaminasjoner, til den fjerde. De klarte en viktig duell. De vant en nabo i tabellen 2: 1 og erstattet ham på tredjeplass. Vi prøvde å være aktive, å gå på dem. Vi hadde en bedre start enn i tidligere kamper.Vi kom i ledelsen, ”beskrev Jakub Babka, målscoreren for vinnermålet.

Det var hans handling fra det 38. minutt, da han beseiret motstanderne i sin egen svekkelse og slo keeperen Gaba i en flott backhand.

Det kom mens Vsetin inhalerte til trykk. I en tid da han ikke var langt for å komme i ledelse.

“Det var ikke mye tid til å tenke. Jeg så forsvarerne nærme seg fra venstre, da målvakten var litt ruset, så jeg trodde jeg skulle ha et øyeblikk til en backhand-bløff, ”sa den heldige skytteren om den vinnende handlingen.

“ Det var et viktig øyeblikk.Det var svekket, det startet oss absolutt og vi klarte å beholde ledelsen til slutt, ”la han til.

Treneren likte tre poeng

Og det var også en av de vakreste hendelsene i hele spillet, som få personer i České Budějovice-laget for øyeblikket har råd til. Ellers har ytelsen til Engine vært mye arbeid og fremfor alt kjempet.

“Dette er tre gode poeng for oss. Vi er ikke akkurat i den store delen av sesongen 22bet når det kommer til laget vårt, ”sa trener Václav Prospal etter kampen. Totalt sett var de imidlertid litt bedre enn motstanderen som heller ønsket velkommen uavgjort i ordene fra assistenttrener Luboš Jenáček.Ellers vant Budweiser mye seier.

“Vi har savnet letthet i lang tid,” sa Jiří Šimánek, en av de mest erfarne spillerne i laget, og snakket om team som ser annerledes ut på treninger og konkurrerer Duell kryper deretter på pinnene.

“Vi går glipp av trening. Treneren krever at vi gjør dette, han legger mye vekt på slutten og alle gir alt på trening, ”beskrev Jakub Babka. “I kampen presser vi på sjanser, men vi mangler sluttrinnene,” la han til umiddelbart.

I praksis virket det mot Vsetin at motoren skjøt sin rival som i tidligere kamper. Han fyrte førti skudd på målvakt Gaba. Motstanderen hans var bare tjuefem.Likevel klarte han å få pucken i nettet bare to ganger, og sørbøhmere hadde bare en hånd for å få den virkelige sjansen.

For eksempel i den første perioden før Šimáneks mål. Fillmann hadde en stor sjanse, Babka var alene mot Gáb og dukket uventet opp på en av pinnene Přikryl. Ellers var forsøkene fra Motor i første tredjedel, som totalt var 18, hovedsakelig begrenset til missiler, som under normale forhold skulle være den første ligamålvakten. En uventet pasning som ville sendt lagkameratene til en sjanseløs eller uvanlig avslutning.

“Vi prøver å gå inn porten og gjøre spillet enklere.Vi går inn i skyting og prøver å vinne de reflekterte puckene og få dem tilbake i målet, ”forklarte Babka. “Hvis du ikke scorer disse målene, så er det vanskelig å kombinere i en tom gate, du tillater ikke for mye,” trakk spilleren på skuldrene.

På den annen side, hva var virkelig positivt med prestasjonen til České Budějovice to store sjanser for Vsetin i den andre delen og kom i ledelsen, så foruten det endelige presset, som vanligvis kommer, ga Vsetin i tredje del av spillet ikke etter store sjanser og klarte å ta en viktig seier.

kan bekrefte at krisen i november har gått, og i begynnelsen av andre halvdel av konkurransen om å erobre hjemme Venezia nad Jizerou.Kampen starter klokka 17.30. More info