Vi er dumme, vi holder ikke målvakten, irriterte Chomutov-spissen Růžička

“Når han gjør tusen miniatyrfeil, er det opp til oss å hjelpe ham med å fikse det. Men vi er idioter om at vi ikke kan holde ham, sier Vladimir Růžička, den yngre, som utlignet 1: 1 i maktspillet. tilbake.

“Mitt første mål i karrieren om at målvakten ville ha banket det der,” undret Tomáš Mikúš. Ruzicka sa til Peters, “Šmarja, det er hockey, disse tingene skjer. Justin er den som holder oss.Og hvem er den eneste som gir oss sjansen til å flytte. problem. “Vi trodde vi skulle kaste alt ved porten, jeg tror vi hadde rundt 40 skudd, men omtrent 38 av dem var over eller under. Da kan du ikke score et mål, ”bebreidet Růžička.

Pirater avfyrte 20 skudd, ytterligere 14 blokkerte motstanderen, 23 skudd på målet.Våre skuddposisjoner er ikke de som målene faller fra, ”beklager assistent Jan Šťastný.

“Vi ønsket å komme nærmere rivalene våre, men dessverre ordnet det seg ikke. På fredag ​​hadde vi en flott kamp i Zlín, det kunne sparke oss, vi vil miste det i raidene uansett. Nå har vi mislyktes igjen. Vi har det ikke bra i alle retninger, det er ikke mulig, ”føler han seg lykkelig. “Det er ikke bra, alle ser hvor vi er i diagrammet. Men det er ikke en gang halve konkurransen. Vi må lage en vinnende linje. Hvis vi vinner, taper, vinner, taper, flytter vi ikke noe sted.Det er ubrukelig, “sa angriperen. “Vi drar til Trinec på fredag, og kanskje det hjelper oss at vi er en tydelig utenforstående.”