Vil Chytil og Nečas også hjelpe hockey juniorer? Sjansene er forskjellige

“Når det gjelder juniorguttene, bekreftes deres deltakelse i mesterskapet. Situasjonen er annerledes med tanke på hockeyspillerne som er aktive i AHL, eller i NHL, ”sa juniorutvalgssjef Otakar Černý junior.

Imidlertid er det på disse karene sjansene for suksess i turneringen vil stå. Lagledelse henvendte seg derfor til enkeltklubber for to måneder siden. Først så det ut til å være en mulighet til å nå alle, men i tilfelle Chytil hadde alt endret seg dramatisk. New York Rangers hadde ikke en negativ holdning til sin deltakelse, men siden har Filip begynt å spille regelmessig i NHL og spiller i god form, sier trener Varaďa, som håper å kunne stole på Nečas, Zadina og Kaut.Alle er bare på vei inn på gården, og klubbene deltar i mesterskapet som gunstig.

“Vi vil at de skal være på en forberedende leir. Vi vil diskutere intensjonen deres intensivt. Jeg tror sjansen for at klubbene er positive er mye større, sier Varaďa og legger til at det kan være klart etter den første uken i desember. utenlands, elleve er fra ekstralaget og den første ligaen og to spiller for tiden i Finland. Det yngste medlemmet i utvalget er forsvarer Hugo Haš fra Tammerfors, som blir atten 2. januar 2019.Syv spillere er 2000 og resten 1999.

Totalt er det 25 hockeyspillere i den bredere nominasjonen, inkludert 3 keepere, 10 forsvarere og 15 streikere, mens 23 spillere kan være registrert i en kanadisk turnering (3 målvakter og 20 feltspillere).

Juniorer vil fly til spillestedet 12. desember, hvor de skal ha en forberedende leir til jul hvor de skal spille to dueller: 19. desember mot Slovakia og tre senere med amerikanere . I grunngruppen kommer utvalget av trener Varadi og hans assistenter Patrik Eliáš og Aleš Krátoška over Danmark, Canada, Russland og Sveits.