Det vinnende laget forble. Tsjekkia kjemper mot Fed Cup i sterkeste form

Den femte medlem av laget Denisa Allertová.

Tsjekkerne vil konkurrere om den fjerde tittelen i de siste fem år. Og venter er uforutsigbare oppdrag mot det russiske laget som desimert av skader og tretthet.

Verdens nummer tre Maria Sharapova fullført dagens siste kamp på Wimbledon i juli. Siden den gang har forsøkt å styre bare en gang i spillet, onkler Wuhan, imidlertid måtte gi opp.

Skader plager hennes landsmann Ekaterina Makarova (24 på kompensasjons rangeringer) i form av fors Anastasia Pavlyuchenkova (31.) bekjemper tretthet igjen.”Men Russland er et sterkt lag, en av de sterkeste,” advarte kaptein Pála. “Makarov sjekket ut av dobles i Singapore, men fikk ikke spille for en lang tid, jeg vet ikke om det er merkbar svekkelse, og Pavljučenkovová kan spille dobler godt. Vi må være klar for Sharapova. Vi får se hvordan det vil spille i Singapore i turneringen vinnere. ”

Selv tsjekkerne er krevende slutten av sesongen i en helt perfekt kule. Kvitova av de tre siste kampene vunnet en, Safarova etter en pause forårsaket av bakteriell infeksjon av to mislykkede forsøk på å vinne enda en gang.

Likevel, Czech montering står respekt.Pála valgte det samme valget som april-semifinalen mot Frankrike – og med tre spillere i eliten femten av WTA-rangeringen.

Det er også vanlig Kvitova (5. på WTA) og Safarova (9.). Ved siden av dem vil bli fremstilt og Plíšková (15.) og Strycova (42.), i tillegg også Allertová (64).

“Når det gjelder Petry eller heldig, er det sannsynligvis klart, vinne masse. Kája har en flott sesong, vi trenger henne, fordi vi ikke vet hvordan alle skal bli sunnere. Det er en sjanse for at singlene vil bli delt mellom alle tre singlene. Bára kan fullføre settet i dobbeltrom, sier Pala.

Kvitova forbereder for tiden på Singapore for den kommende Womens turneringen.Noen engasjementet har hatt på ham og Safarova, som spilte nederlaget Carla Suarez i Moskva kvartfinalen. Høysesongen WTA vil delta i dobbeltrom og Lucy Hradecka lagkameraten Andrea Hlaváčková.

Tsjekkia hhv. Tsjekkoslovaks konkurrerte med Russland fem ganger og vinner tre ganger. Senest i Moskva finalen i 2011, der dagens markering rundt Kvitova begynte å vinne år – han triumferte i 2012 og 2014. I år, som i Praha bekreftet sin overlegenhet

Třináctitisícové auditorium O2 arena er allerede utsolgt